oameni


înapoi la pagina principală

Celebrități cu cancer

rubrică îngrijită de Daria B.

Nimeni nu poate pretinde că înțelege prin ce trece cineva bolnav de cancer. Este un diagnostic teribil, care îl aruncă instantaneu pe cel în cauză într-o categorie aparte de oameni. Oameni pentru care lumea se schimbă iremediabil, oameni pentru care viața capătă un alt sens.

Poate că singurii care îl pot înțelege pe un astfel de om sînt semenii lui care au trecut prin această experiență. Invers, cei dintre noi care luptă cu cancerul pot găsi o motivație pentru a-l învinge în exemplele oferite de alți oameni care s-au aflat la un moment dat în această situație. Cu atît mai mult dacă e vorba despre persoane publice sau celebrități, oricare le-ar fi domeniul de activitate.

Pentru a afla mai multe despre astfel de modele, atît din țară cît şi din străinătate, dă clic aici.

Opinii – de la cititori

Aici poți afla ce gîndesc alții despre cancer sau poți să-ți faci cunoscută propria părere despre această boală. vezi opinii

Opinia ta despre cum putem să ne ferim sau cum putem lupta mai bine cu cancerul, precum şi despre cum putem să-i ajutăm mai bine pe cei bolnavi.

Dacă vrei să exprimi o opinie despre un anume subiect, dă clic aici.

Mărturii – de la supraviețuitori

Aici ne poți împărtăşi tuturor din experiența ta, a unei rude sau a unui prieten. vezi mărturii

Spune-ne ce înseamnă să afli că eşti bolnav, cum ți se schimbă viața, precum şi ce sfaturi poți da celor care se află în aceeaşi situație cu tine.

Dacă vrei să trimiți o mărturie care îi poate ajuta pe toți cei bolnavi, dă clic aici.

Umanitare – semeni în nevoie

Din cînd în cînd se întîmplă să aflăm de semeni ai noştri – rude, prieteni sau doar cunoscuți – care au fost diagnosticați cu cancer.

Pentru ei începe o bătălie teribilă cu boala şi cu timpul, o luptă pe care trebuie să o poarte singuri. Pentru noi ceilalți, mai norocoşi, e o bună ocazie să fim alături de ei.

Dacă vrei să te implici, să ajuți în vreun fel un om a cărui viață se află în cumpănă, dă clic aici.