opinii


înapoi la pagina de oameni sau direct la pagina principală

Opinii

de la: Eufrosin (11 iunie 2010)

Din pacate se cade direct in paradigma gresita chimio-operatii-radiatii din start – ar fi bine sa oferiti si terapii alternative care vindeca boala fara a produce injuriile cauzate de “tratamentul” alopat clasic, impus cu multi bani in mai toata lumea, de catre fundatia Rockefeller, inclusiv in scolile medicale romanesti:

http://www.rockefellerfoundation.org/who-we-are/our-history/1920-1929

As sugera ca resursa pt. tratamente alternative, exceptionalul sait http: www.cancertutor.com

La multa sanatate!

de la: tanest (22 iunie 2010)

In cazul cancerului tiroidian am gasit un sait scris in franceza extrem de util: http://www.forum-thyroide.net/. A fost o adevarata bucurie sa il citesc mai ales ca nu stiam ce sa mananc inainte de iod radioactiv sau de ce medicamente (compusi chimici) sa ma feresc. Ce sa fac dupa o sedinta si la ce anume sa ma astept in timp. Mereu mi-am propus sa il traduc in romaneste (un ideal, recunosc), insa munca aceasta de vindecare mi-a ocupat tot timpul.

P.S.: Pentru pacienti: Inainte de orice veti face, intrebati-l mai intai pe medicul de la medicina nucleara daca este permis.

de la: Daniel (10 septembrie 2010)

Hey mate, ma bucur ca ai purces la intocmirea mult asteptatei pagini de nutritie si dietetica. De ce oare apa a capatat asa o faima ‘not cool’ in mintea contemporanilor nostri ? In vremea tineretii mele, daca mergeai in vizita si cereai apa, gazda nu se lasa pana nu ti-o inlocuia cu nu stiu ce alta licoare de care nu aveai chef, plus alte comentarii gen : “da’ esti pocait ?” “esti bolnav ?” “eu stiam ca numai vaca bea apa, omu (adica barbatu) se cinsteste cu un paharel de vin/tarie etc” etc. Pana la urma, ca sa nu mai lungesti discutia, cedezi si te alaturi cruciadei impotriva ficatului, alaturi de ceilalti viteji camarazi. citește mai mult

de la: Ann (7 octombrie 2010)

Buna seara,

Va scriu pentru a-mi lamuri o nedumerire. Pe blogul dvs., ca si pe multe alte site-uri, majoritar site-uri culinare sau de nutritie, sunt atat de multe interdictii, incat procurarea mancarii ar trebui sa devina o ocupatie in sine. Ce sugerati sa faca oamenii care au si alte ocupatii, plus serviciu? Eu ma gandesc serios ce sa fac, pt. ca am 38 de ani, 140 de kg si fumez vreo 2-3 pachete de tigari tari pe zi, nu ma ridic de pe scaun cu zilele si ies din casa o data pe luna, deci probabil ca-n ritmul asta n-apuc pensia. In plus, toate analizele sunt excelente, inclusiv testele de stres cardiac, de fiecare data. Ceea ce ma sperie: probabil o sa ma stric de tot cand am sa ma stric. citește mai mult