de ceai la o vorbă 8


Avem cu toții prieteni. Prieteni despre care ştim că îi avem şi prieteni despre care ştim că i-am avut. Dar mai sînt unii, cei despre care nici măcar nu ştim că îi avem. Sînt oameni care au ajuns – deşi poate pe drumuri diferite – în acelaşi “spațiu al devenirii” în care ne aflăm şi noi momentan. Doar că viața nu a curs în aşa fel încît să ne şi cunoaştem.

Ceai şi dulcele (www.serendipity-tea.ro)

Aseară am cunoscut pe cineva care mi-a reamintit acest lucru. Alexandra e unul dintre aceşti prieteni ai mei de care nu am ştiut pînă acum. Am realizat asta după o palavră de vreo oră în ceainăria ei cu parfum din miezul marelui oraş.

Am mai fost în locul acela cu prieteni care au turnat, peste ceaiuri şi miresme, şi un strop de muzichie. Iar Alexandra ne-a aşteptat de fiecare dată, ca un bun amfitrion ce se află, cu o infuzie de ceai şi relaxare.

Pentru acest ceai, dar mai ales pentru relaxarea pe care o aduce cu el, am fost aseară să o văd pe Alexandra. Cu rugămintea de a le revărsa, din cînd în cînd, şi în paginile aceste. Mi-a promis că va încerca, dacă Măria-Sa Timpul îi va permite.

Haideți să ne ținem pumnii.


Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

8 thoughts on “de ceai la o vorbă