ajut-o pe Gabriela să vadă


Aveam planificat să scriu despre altceva astăzi. Dar cum, nu-i așa, socoteala din tîrg …

În sfîrșit, pentru mine un plan bun e acela pe care dacă-l modifici pe ici pe colo prin părțile esențiale ai șanse să iasă ceva și mai bun. Drept pentru care … (și cum vorba lungă …)

Am primit ieri un apel de la cineva a cărui mamă este foarte bolnavă, cu rugămintea de a scrie un articol de sprijin. Mă gîndesc că cel mai bine este să postez mesajul original:

“Bună ziua,

Mă iertați că vă deranjez.Vin cu rugămintea la d-voastră să scrieți un articol pe blogul d-voastră și să distribuiți mai departe pe facebook despre mama mea, Gabriela Tudorache, care este foarte bolnavă. Este diagnosticată cu meningiom, o tumoare cerebrală care i-a afectat vederea și trebuie să se opereze cât mai repede la o clinică din Germania unde ni se cer 35 000 EUR plus cheltuieli de cazare și transport.

Primăvara în priviri (foto: www.askinyourface.com)

Viața și vederea ei depind de această operație, iar mie și fratelui meu ne este foarte greu să o vedem cum îndură zilnic cumplitele dureri de cap și amețelile. Timpul nu ne permite să așteptăm și vă rugăm să scrieți un articol despre cazul ei. Mai multe detalii găsiți pe http://gabrielatudorache.blogspot.com/.  Sau ne puteți contacta la nr. de tel. 0724 342 082. Vă rugăm, dacă sunteți de acord să ne lăsați și un răspuns .

Vă mulțumesc din inimă pentru sprijinul acordat.”

Cu drag, pentru Gabriela.

completare: … și la cît mai mulți

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *