“sînt o reclamă ambulantă”


Sheryl Crow (foto: www.wikipedia.org)

Dar nu pentru vreo renumită casă de modă. Sau pentru cea mai în vogă companie de telefonie mobilă a momentului. Sau pentru cine ştie ce nou parfum (care să-i poarte eventual numele).

Nu că nu ar putea-o face, dacă şi-ar propune, pentru oricare dintre cele de mai sus. Ba chiar foarte lesne, aş spune.

Un nume greu în muzica internațională, este apreciată într-o asemenea măsură de un domn pe nume Grammy, încît a primit din partea lui nu mai puțin de 9 premii.

Sheryl Crow este, fără îndoială, o stea care nu mai are nevoie de nici o prezentare.

Dar Sheryl este în acelaşi timp un simplu om, cu toate cele omeneşti. Un om care a fost diagnosticat în 2006 cu un cancer de sîn, pentru tratarea căruia a suferit o intervenție chirurgicală minim invazivă, urmată de radioterapie.

Spre deosebire de alte celebrități care s-au confruntat la un moment dat cu probleme serioase de sănătate, Sheryl nu a fost prinsă chiar pe picior greşit. În 2002 a întrerupt lucrul la un album pentru a înregistra un cîntec dedicat unui prieten răpus de scleroderma (o boală autoimună), iar din 2003 a format – pentru doi ani – un cuplu cu un alt supraviețuitor de cancer, ciclistul Lance Armstrong.

Ironia a făcut ca imediat după despărțirea de acesta să afle la rîndul ei că este bolnavă de cancer. Dar pentru că a făcut-o din vreme, a putut să se vindece fără să mai apeleze la chimioterapie.

Drept pentru care a decis să se prezinte singură ca o reclamă vie. E adevărat că pentru un produs nu foarte vandabil.

Anume, detecția timpurie a cancerului.

(pentru că Sheryl a reuşit să-şi detecteze cancerul la timp, astăzi şi-a putut sărbători din nou ziua de naştere)

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *