momentul adevărului 8


Iată că a venit. Momentul. E mic dar e al meu, vorba anonimului creator de reclame de la televizor.

Cred că am spus de mai multe ori de-a lungul timpului că am creat acest blog cu gîndul de a-l transforma la un moment dat într-un proiect colaborativ. Cîțiva colegi căuzaşi de prin blogosferă chiar m-au luat în serios, drept pentru care au tot venit în ultima vreme cu propuneri serioase de a se alătura, cu suflet și condei, micii mele inițiative. Ceva mai îndrăznețe, Daria B. şi Nicole mi-au trimis chiar cîteva texte (o parte dintre ele sînt deja publicate), doar-doar.

Împreună (foto: www.digital-photography-school.com)

Am tot amînat pînă acum oficializarea relației noastre platonic-scriitoriceşti fără vreo justificare validă. Chipurile – motivul oficial, doar în parte adevărat – că mai trebuie să pun la punct ceva detalii tehnice ca să meargă uns colaborarea. Pricina ascunsă fiind – cum foarte probabil m-ar dibui un psihanalist competent – că nu m-am îndurat să mai împart puiul meu de blog cu altcineva.

Astăzi însă am zis gata, pînă aici! Inima în dinți şi parola împărtăşită, că nu se mai poate!

Prima este Daria B. (sub numele de daria, că nu m-a lăsat musiu wp altfel), care inaugurează cu o scriere despre Audrey Hepburn pagina de celebrități cu cancer. Urmează imediat Nicole (să văd întîi dacă mai e interesată), care se va ocupa de ce ştie ea mai bine, adicătelea de bucătăreli (pagina de nutriție îi va aparține prin urmare).

Bun venit, Daria! Să fie într-un ceas bun!


Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

8 thoughts on “momentul adevărului

 • Teodora

  Foarte interesantă colaborarel!
  Şi-mi amintesc (poate greşit, caz în care îmi cer scuze) că cineva (Alexandra?) acceptase să ne vorbească pas mic cu oas mic despre ceaiuri?

  • doctorul

   @Teodora: îi sînt recunoscător Dariei B. pentru această propunere şi am toată încrederea că vom face treabă bună împreună; cît despre Alexandra, e doar vina mea că ea nu scrie încă aici; promit însă că o să repar cît pot de repede situația.

 • Daria B.

  Bun găsit! Mulţumesc de invitaţie, felicitări pentru curajul de a face pasul (pe care eu nu cred că l-aş fi făcut în locul tău, aşa că-ţi înţeleg foarte bine reţinerea 🙂 ) şi mult succes în continuare cu blogul tău, care nu mai e de mult un pui!

  • doctorul

   @Daria B.: de aici încolo succesul – dacă şi cînd va veni – va fi al amîndurora; iar blogul care nu mai e pui e deja al nostru (chiar dacă tu mai ai unul, un pui vreau să zic).

  • doctorul

   @VirtualKid: cred că ai vrut să zici “proletarii din toate blogurile”; Daniel are deja mulți fani, nu cred că va mai dura mult pînă să vină şi el în (b)arcă; dacă te încumeți cu vreun text-două, poți să-i iei fața lui Daniel, că nu cred că se supără.