antreprenori: pachet personalizat de îngrijire


Linda Fisher (foto: www.recoverwithangels.com)

Linda Fisher a suferit în 2003, la vîrsta de 40 de ani, o dublă mastectomie în urma unui cancer de sîn.

Revenită acasă, a fost copleșită de flori, carduri de felicitare și tot felul de cadouri trimise de prieteni și cunoscuți care îi erau alături. Toate, lucruri care au ajutat-o foarte mult din punct de vedere emoțional, dar care au făcut prea puțin pentru a-i alina durerea fizică pe care o resimțea în urma operației.

Iar de aici a apărut scînteia. “Erau atîtea lucruri despre care am înțeles mai tîrziu că mi-ar fi făcut recuperarea mai ușoară”, își amintește Linda. Și cu acest lucru în minte a pornit Wing of Angels (Aripi de înger), o companie care propune un coșuleț de îngrijire personală destinat femeilor care trec printr-o intervenție chirurgicală ca urmare a unui cancer de sîn.

Potrivit propriei experiențe și nevoilor descoperite cu această ocazie, Linda le oferă acestora obiecte practice precum lenjerie adaptată pentru recuperare, o pernuță electrică și, favorita Lindei, o pernuță în formă de inimioară care să protejeze zona intervenției chirurgicale.

Afacerea a pornit puternic, semn că era nevoie de așa ceva.

Iar astfel, mulțumită Lindei, femeile cu cancer de sîn pot beneficia acum, pe lîngă suportul emoțional oferit de flori și felicitări, și de un sprijin – în cel mai adevărat sens al cuvîntului – practic pentru refacerea fizică.

La fel de importantă, după cum ne arată Linda.

(preluare CNN online)

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *