cancerul tratat la băi în Dubai 2


Percepție distorsionată (foto: www.fineartamerica.com)

Au și britanicii secăturile lor.

Una dintre ele, altfel o distinsă doamnă căreia părea că nu-i lipsește nimic (inclusiv pe sus, pe la mansardă), a comis-o urît de tot.

Femeia în cauză a suferit o histerectomie (extirparea uterului) în urma unui cancer de col diagnosticat în 2003. Apoi a cerut (și a și primit) de la autorități sub formă de ajutor social peste 130.000 de euro pentru a se reface, motivînd că are nevoie de ajutor pentru a se deplasa, pentru a mînca, pentru a se îngriji în general.

Între timp însă ea nu a avut – după cum s-a dovedit mai apoi – deloc probleme să-și plimbe cîinii, să dea cu aspiratorul sau să meargă la cumpărături. Nici să se plimbe pe banda rulantă la sala de sport sau să se dea la vale pe un tobogan de apă de prin Dubai.

Mai mult, soțul șomer care o îngrijea s-a dovedit a fi un inginer foarte bine plătit care, pentru că lucra în străinătate, nu știa probabil cu ce se ocupă soția lui pe acasă. Acum însă a aflat, în urma unui proces în care judecătorul, în cel mai pur stil englezesc, i-a spus consoartei sec:

“Lipsa dumneavoastră de onestitate este evidentă”.

Pedeapsa propriu-zisă aproape că nici nu mai contează.

(știre preluată de pe Realitatea online)


Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2 thoughts on “cancerul tratat la băi în Dubai