gata cu fumurile


Ce e fum ... (www.sensitivelight.com)

Am zis! Mă alătur celor trei curajoşi care s-au hotărît ieri să renunțe la ele. Dar pentru că eu nu fumez, nu pot să renunț decît, cel mult, la cele din capul meu. Drept pentru care voi lua o pauză în campania mea anti-fumat.

Nu de alta, dar nu vreau să-mi trimită marile companii de tutun vreun comando de mascați care să descindă dintr-un elicopter ultrasilențios (unde am văzut filmul ăsta?) pe coşul sobei direct la mine în casă. Cu misiunea expresă de a-mi lua boii de la bicicletă, mouse-ul de la laptop şi parola de la blog, ca să nu mă mai dau mare prin blogosferă.

Alcool în culori (www.oddee.com)

Sau, şi mai rău, să înceapă fumătorii să arunce după mine pe stradă cu chiştoace de țigară şi cocoloaşe de fum. Asta mi-ar mai lipsi.

Cititorii mei fideli (sper că sînt cel puțin doi ca să pot folosi pluralul) vor fi observat deja pesemne că, în timp ce am făcut praf țigările şi obiceiul fumatului, nu am pomenit mai nimic despre alcool şi obiceiul băutului. Unii observatori mai perspicace ar putea chiar să mă suspecteze de o idilă secretă cu acesta. Ei bine, poate dezamăgesc, însă nu e cazul.

Drept pentru care unul dintre următoarele subiecte va fi chiar alcoolul. Care, deşi extrem de alunecos, nu e cu nimic mai puțin eficient decît tutunul (sau fumul) în a ne pricopsi cu un cancer.

Şi avem despre ce să vorbim, credeți-mă.


Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

0 thoughts on “gata cu fumurile