antreprenori: costume de baie sexy 5


Patricia Brett (sursa: www.veronicabrett.com)

Prima dintre poveștile cu femei care au trecut de la cancer direct în afaceri este “scrisă” de Patricia Brett, arhitect din New York.

Patricia provine dintr-o familie aparte: două dintre mătușile ei au murit ca urmare a unui cancer de sîn; cele două surori mai mici ale Patriciei au fost diagnosticate și ele cu un cancer de sîn, iar nu mai puțin de 6 (șase) verișoare de gradul I au, la rîndul lor, boala.

În anul 2002 Patricia a aflat că este purtătoarea unei gene BRCA1 anormale, ceea ce însemna un risc major de a face un cancer de sîn. În anul următor, la vîrsta de 39 de ani, ea a ales să facă o mastectomie bilaterală preventivă urmată de reconstrucția ambilor sîni.

Ideea afacerii i-a venit însă abia în 2007. Nepoata ei în vîrstă de 29 de ani, care se pregătea pentru același tip de intervenție pe care o suferise și ea, era îngrijorată că nu va mai putea purta sutiene și costume de baie cochete.

“Am un Master în arhitectură de la Yale. Dacă pot concepe clădiri frumoase, de ce nu aș putea desena costume de baie drăguțe?” s-a întrebat imediat Patricia.

Drept urmare, în 2010 a lansat o linie de costume de baie pentru femeile cu cancer de sîn.

Denumită Veronica Brett, ea duce mai departe memoria unei mătuși decedată în urma aceleiași boli.

(preluare de pe CNN online)


Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

5 thoughts on “antreprenori: costume de baie sexy