grup de suport: runda a treia


Împreună (sursa: www.activegarage.com)

După prima întîlnire care a fost de fapt a doua, urmează firesc cea de a treia. Care – e deja stabilit – va avea loc vineri 16 decembrie, începînd cu orele 12.00 trecute fix.

Pentru înscriere și informații suplimentare (inclusiv locația evenimentului) vă invit să accesați site-ul partener www.alegviața.ro.

Activitățile pe care le avem în vedere rămîn la capitolul “surprize”, însă ce e (aproape) sigur e că ele vor fi în același timp plăcute cît și, mai ales, utile.

Ca argument(e) aduc faptul că întîlnirea precedentă – programată inițial să dureze 3 ore – s-a încheiat după mai bine de 4 ore și jumătate, iar toți cei care au fost prezenți au confirmat participarea și pentru această săptămînă.

Așadar, cine are ceva de spus sau de întrebat în legătură cu cancerul – fie că e pacient fie că nu – este așteptat vineri la grupul nostru de suport. Nu costă nimic (și vom face tot posibilul ca să rămînă pe mai departe tot așa) și nu implică nici o obligație în afara celei de a fi prezenți acolo cu trup, minte și suflet.

La bună (re)vedere!

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *