antreprenori în cancerul de sîn


Femei cu inițiativă (sursa: www.creativity-online.com)

Probabil că unul dintre ultimele gînduri care i-ar putea trece prin cap cuiva diagnosticat cu cancer este acela de a … începe o afacere.

Și totuși lucrul acesta se întîmplă (și nici măcar nu e vorba despre cazuri izolate). Din păcate însă mai puțin (spre deloc) pe la noi, însă destul de (și din ce în ce mai) mult prin – unde altundeva decît în țara tuturor posibilităților – America.

Recunosc că mi-ar fi plăcut să scriu despre astfel de inițiative apărute pe plaiurile mioritice – și se prea poate ca ele să și existe, doar că nu am aflat eu despre ele – însă deocamdată mă limitez la cîteva cazuri americane despre care am aflat de pe CNN.

Un sens (sursa: www.teamchiptkd.com)

Este vorba despre femei care au trecut prin experiența unui cancer de sîn, s-au vindecat (sau nu), iar între timp au decis să construiască ceva care să rămînă în urma lor (de regulă ceva care să le ajute pe femeile aflate în aceeași situație).

Sînt cinci povești despre tot atîtea femei puternice. Femei care nu numai că nu s-au plecat în fața bolii, dar au avut chiar tăria să o sfideze forțîndu-și și mai mult propriile limite.

Femei care au arătat că se poate.

 

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *