alți sîni, altă distracție


Samba do Brasil (foto: www.facenfacts.com)

Și nu, nu mă refer la carnaval, chiar dacă acțiunea se petrece în Brazilia.

Care Brazilie a lăsat pentru moment la o parte ritmul de samba pentru a-și adapta pașii la cel de șansonetă. Asta pentru că, atenți la evoluțiile muzicale (și nu numai) de pe bătrînul continent, brazilienii au sesizat imediat falsetto-ul guvernului francez provocat de scandalul implanturilor mamare defectuoase.

Iar ca urmare, dînd dovadă de aceeași grațioasă galanterie pentru care sînt (re)cunoscuți confrații de gintă latină de peste ocean, brazilienii au anunțat și ei, prin însăși vocea Ministrului Sănătății, că vor rambursa femeilor afectate cheltuielile ocazionate de schimbarea implanturilor respective. Însă, tot la fel ca francezii, sud-americanii nu dau nici ei nici o explicație pentru subitul lor acces de generozitate și nu suflă nici o vorbă despre motivele care au condus la interzicerea implanturilor în cauză, printre care și riscul crescut pentru un cancer de sîn pe care îl determină acestea.

Victorie! (foto: www.veryfatoldman.blogspot.com)

Altfel, vestea pică cum nu se mai poate mai bine avînd în vedere că Brazilia a început deja pregătirile pentru carnavalul 2012. Iar pe lîngă rochii, paiete și pene, o bună parte dintre brazilience vor avea ocazia să afișeze în lumina reflectoarelor și cîte o pereche de sîni nou-nouți. În plus, plătiți și de guvern.

Să mai spună cineva că viața nu e frumoasă!

(repovestit după o știre de pe Xinhua online)

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *