Corina merge mai departe 3


Corina Dragotescu (foto: www.dcnews.ro)

Zilele astea două-trei căutări pe internet pentru “Corina Dragotescu revine cancer” au ajuns şi pe blogul meu.

Nu o cunosc personal pe Corina şi nu am nici vreo relație profesională cu ea. Ne-am aflat la un moment dat – relativ recent – în aceeaşi încăpere, cu ocazia unui eveniment public. I-am remarcat atunci naturalețea, modul direct în care vorbea despre boala ei (eram la un eveniment legat de cancer) şi în care interacționa cu cei din jur.

Am avut o strîngere de inimă cînd am văzut aceste căutări. Mai ales că îi dedicasem un articol în care îi admiram curajul cu care a primit vestea că are cancer de ovar, precum şi determinarea cu care a decis să lupte. Ba chiar i-am mai pomenit o dată numele în legătură cu un alt (mult mai celebru) exemplu de succes în lupta cu cancerul.

M-am gîndit atunci că e pe cale să piardă această luptă. Am dat imediat un google şi nu am găsit nimic în afara unui articol recent care relua povestea ei deja cunoscută. M-am bucurat pentru ea şi i-am urat în gînd succes în continuare.

Cum le urez tuturor celor în situația ei – oameni mai mult, mai puțin sau chiar deloc cunoscuți – care, chiar dacă nu ştiu unul de altul, au ceva important în comun.

Lupta împotriva unei boli teribile numită cancer.


Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

3 thoughts on “Corina merge mai departe