din erată în erată 3


“Numai cine nu munceşte nu greşeşte” zice o înțeleaptă (şi de multe ori salvatoare) vorbă din bătrîni. Cam aşa şi cu mine, dacă includem acest blog la capitolul “muncă”. Astfel, după ce doar cu cîteva zile în urmă am eratat-o cu un link spre o campanie care încearcă să evite scoaterea plantelor şi remediilor naturale în afara legii, iată că am eratat-o din nou.

De data asta cu expoziția de artă organizată de Beti în beneficiul unor copii defavorizați. Unde, e adevărat, va avea loc o licitație de artă, însă nu pentru lucrările realizate de amatorii de noi (cum în mod greşit am alertat eu lumea), ci pentru o serie de lucrări donate în acest scop de un număr de artişti adevărați.

Corectura vine chiar de la Beti, care profită de ocazie pentru a-i invita pe toți cei care doresc să vadă o licitație adevărată – cu prezentări, strigări şi ciocănel care să consfințească tranzacția – la galeria “Căminul Artei”, în ziua de joi, 25 noiembrie.

Pasul către tine - Invitație

Eu unul nu voi putea fi prezent – din păcate – la licitație, deoarece sînt deja pe drumul către un alt eveniment organizat în beneficiul unor copii cu probleme (eveniment la care sînt chiar un fel de sponsor, din moment ce fac pe şoferul dus-întors pentru cei doi artişti). Voi rata aşadar de data asta ocazia de a simți pe viu fiorul unei licitații, însă nu-i nimic, căci Beti mi-a promis că va recidiva.

Dar pentru copiii în nevoie să tot avem parte de astfel de recidive.


Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

3 thoughts on “din erată în erată