viața bate filmul (din nou) 3


Am avut împreună şi zile mai bune, cu nenumărate situații comice dar şi cu mult haz de necaz. Noi de o parte a micului ecran ca spectatori, ea de cealaltă parte ca actriță.

A ajuns să se identifice într-atît de mult cu personajul jucat într-un serial de mare succes, încît pentru mulți dintre noi este poate mai cunoscută după apelativul fictiv din film decît după numele ei din viața reală.

Kelly Bundy, blonda simpatică dar extrem de naivă din “Familia Bundy” a crescut în fața ochilor noştri, episod de episod, o dată cu Christina Applegate, cea care i-a dat viață şi farmec. Alături de familia ei – nu tocmai un model, să recunoaştem – Kelly găsea întotdeauna puterea să iasă din orice situație, oricît de penibilă sau ingrată, cu un zîmbet ştrengar.

Christina Applegate (foto: www.wikipedia.org)

Atunci cînd filmul s-a terminat, Christina şi-a văzut de carieră şi de viață. Care viață i-a rezervat însă o încercare mai dificilă decît tot ce îi fusese dat să trăiască în toți cei zece ani ai serialului. O încercare peste care nu se mai poate trece, de regulă, cu un simplu zîmbet.

Christina Applegate a fost diagnosticată în 2008 cu un cancer de sîn (la fel ca şi mama ei, care este deasemenea un supraviețuitor al aceleiaşi boli). După şocul inițial Christina a decis să lupte, inclusiv prin adoptarea unui stil de viață mai sănătos. Iar între timp, pentru a putea face ce e mai bine pentru ea şi dar pentru alte femei aflate în aceeaşi situație, a făcut o pauză de actorie.

E felul ei de a ne arăta că, de multe ori, viața bate filmul.

(exercițiu de reamintire prilejuit de ziua de naştere a Christinei)


Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

3 thoughts on “viața bate filmul (din nou)