problema cu medicina alopată …


Drum în iarnă (foto: www.wallpaperstock.net)

După ce m-a (oarecum) certat acum cîteva zile, Larisa revine ceva mai împăciuitoare (probabil și ca urmare a faptului că a mai citit între timp cîte ceva din ce scriu) cu următorul mesaj, redat aici întreg și întocmai și cu păstrarea grafiei originale:

“Problema e ca medicina alopata nu functioneaza, de zeci de ani tratamentele chimioterapeutice nu s-au imbunatatit, exista aceiasi mortalitate, aceiasi deteriorare a organismului, si cu toate astea sunt singurele tratamente aprobate!

Asta nu este normal, de ce toata lumea se agita impotriva tratamentelor hemeopate, dar nu contesta medicina alopata care s-a dovedit incapabila in atatia zeci de ani in ajutorarea bolnavilor de cancer, incapabila de a mari speranta de viata sau a imbunatatii calitatea vietii. Din contra, stim cu totii cum arata holurile spitalelor unde vin pacientii pt chimio, sunt daramati dupa 2-3 sesiuni de chimio, dar asta n-are rost sa comentez pentru ca stiti foarte bine.

Si atunci de ce sa nu incerci altceva? Cand vezi ca tratamentele recomandate de medici nu dau rezultate, cand ei dau verdicte de 2-3 luni speranta de viata, atunci ce sa faci, sa astepti moartea? Trebuie incercat altceva, ce mai e de pierdut? Eu inteleg neincrederea ta in celelalte tratamente, dar ce mai e de pierdut daca oamenii le incearca? De ce sa-ti pregatesti groapa daca inca nu ai incercat tot posibilul?

Asta e, sunt mult mai multe marturii ale celor care s-au vindecat sau si-au prelungit durata vietii cu ajutorul tratamentelor alternative si a unui regim vegetarian decat a celor care au reusit cu tratamentele chimio. Chiar daca par povesti pentru unii, pentru altii sunt dovezi ca trebuie sa lupti si nu sa astepti moartea doar pentru ca medicii nu sunt de acord cu aceste tratamente cum e vidatoxul.

Asta e singurul care a dat rezultate si a imbunatatit calitatea vietii bolnavilor, si atunci pe mine nu ma mai intereseaza parerea medicilor. Dupa parerea mea, sunt interese mult prea mari si la nivel inalt, se invart prea multi bani in industria farmaceutica si s-ar pierde multi bani daca le-ar aproba vidatox-ul in occident. Ce-ar mai face ei cu mii de tone de tratamente chimio?

Bine, acum nu stau sa fac teoria conspiratiei, dar mi se pare o prostie sa nu incerci altceva atunci cand numai ai nimic de pierdut.

Numai bine va doresc, sarbatori fericite si linistite!”

Larisa, după cum vezi, ți-am publicat opinia în întregime și fără să intervin sau să o comentez în vreun fel (lucru care, zic eu, spune prin el însuși ceva).

Îți admir determinarea, îți apreciez convingerile și da, sînt de acord cu tine că trebuie să încerci ceva pînă în ultima clipă.

Iar pînă una-alta îți mulțumesc pentru urări și îți doresc la rîndul meu sărbători numai cu bine.

p.s. pentru cei interesați, i-am dat Larisei și un răspuns ceva mai in extenso.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *