ianuarie, ultimul articol (de duminică) 4


Ianuarie, ultimul copac (foto: www.presidiacreative.com)

Am construit acest proiect din dorința de a aduce vorbitorilor de limba română o resursă de informare despre cancer cît mai completă și cît mai obiectivă. O resursă căreia eu – și, sînt sigur, foarte mulți conaționali afectați de cancer – îi resimțim încă lipsa.

Gîndul că lucrez la ceva util mi-a oferit motivația să-i dedic o mare parte a timpului. Astfel, pe lîngă paginile de informații privind tipurile de cancer, medicamentele folosite în tratamentul acestuia, medicii oncologi din România (și multe alte informații care însumează deja mai mult de 100 de pagini), am susținut și un blog. Un blog de informare și opinie care a trecut și el, binișor, de numărul de 500 de articole. Scrise, cu puține excepții, tot de către mine.

Din dorința unor acumulări rapide am menținut (cu excepția perioadei de inactivitate completă din vara trecută) un ritm de (minimum) un articol zilnic. Poate că unele dintre aceste articole nu și-ar mai găsi astăzi locul pe acest blog. Este doar unul dintre motivele pentru care am hotărît că e timpul să dau întîietate calității în fața cantității.

Un prim pas va fi să nu mai scriu duminica (dacă nu de alta, fie și numai pentru că e o zi de sărbătoare și de odihnă). Vor mai urma și alte evoluții, pe care însă nu mai vreau să le anticipez (am mai făcut-o, iar lucrurile nu s-au întîmplat întocmai).

Așadar, acesta e ultimul articol de duminică.

Altfel spus, la mai mult, nu la mai multe.


Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

4 thoughts on “ianuarie, ultimul articol (de duminică)

  • arcadia

    Da, e normal, legal și moral să-ți iei liber duminica! 😀
    Recunosc însă că m-am panicat citind titlul, noroc că m-am lămurit repede că e vorba doar despre ziua de duminică 😀

    O săptămână mirobolantă să ai!