vara asta nu se poartă sîni 3


Jodie-Jaecks_Kelly-O-The-Stranger

Venus din piscină (sursa: www.thestranger.com)

angie profile2.indd

Efectul Angelina (sursa: www.time.com)

E oficial, vara asta nu se poartă sîni!

Semnalul l-a dat nimeni alta decît cea mai sexy (zic bărbații), cea mai admirată (zic femeile), cea mai dorită (zice Brad), dar și cea mai vicleană (zice Jennifer) femeie din lume.

Imediat axa modei Paris-Londra-New York (cu escală la Kiev) s-a mobilizat și le-a cerut doctorilor să crească ritmul testărilor genetice, iar croitorilor să mai umble un pic pe la șabloane. Pentru că vine o vară fierbinte, iar sînii, ce-i drept, cam încurcă.

E la fel de adevărat că un test genetic pentru BRCA1/BRCA2 costă ditamai purcoiul de bani*. La care se mai adaugă și operația. Dar, pe de altă parte, și sînii sînt o povară cu care trebuie trăit o viață întreagă.

În plus (oricît s-ar încontra cîrcotașii) mai există un avantaj: femeile vor putea merge la piscină fără sutien (încă un obiectiv major bifat de feminism, pentru care provocarea pișoarului rămîne, încă, una destul de problematică).

Peste iarnă nu se întrevede nimic spectaculos, pentru că e nevoie, desigur, și de o perioadă de refacere. Dar pentru vara următoare, fetelor …

Ei bine, se pare că Angelina nu are de gînd să slăbească deloc ritmul. Urmează ovarele. E bine de știut, ca să puteți face din timp pregătirile necesare. Atenție la incizie, să nu se vadă din slip.

Acum și eu, ca orice băgător de seamă care se respectă, am dilemele mele. Două la număr:

1. Ce ne facem dacă moda, capricioasă cum o știm dintotdeauna, va da semne de revenire?

2. Ce se va alege de noi, toți, atunci cînd va fi descoperită și gena pentru cancer la cap?

Întreb și eu.

* trei mii de dolari în Statele Unite;


Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

3 thoughts on “vara asta nu se poartă sîni