pistolarul s-a împuşcat singur 5


Michael Douglas (www.wikipedia.org)

Vă mai amintiți filmul Basic Instinct? Cum să nu? Doar a făcut senzație atunci cînd a apărut, prin cel puțin una din scene. Dar să depănăm un pic povestea.

O tînără scriitoare putred de bogată şi de dezinhibată – Catherine (Sharon Stone) – se joacă fără nici un fel de scrupul cu mintea şi aşa destul de înfierbîntată a unui polițist – Nick (Michael Douglas) – trimis să o investigheze.

Nick are multe probleme, nu e clar în ce ordine, cu: femeile, pistoalele, cocaina şi tutunul. Pe scurt, îi cam place să se joace cu focul. Conştientă de slăbiciunile lui, Catherine îl tot tachinează cu porecla Pistolarul, iar la un moment dat încearcă să îl întărîte oferindu-i o țigară. Pe care Nick o refuză, spunîndu-i că s-a lăsat de fumat.

Încă un foc (http://www.celebson.com)

Asta în film, pentru că în viața reală Michael nu a reuşit (sau nu a vrut) să renunțe la țigară. Ba chiar a fost un fumător înrăit toată viața lui. Din păcate pentru el, în luna august a acestui an a fost diagnosticat cu un cancer la gît. Un cancer de stadiu 4, după cum a mărturisit chiar el la emisiunea lui David Letterman de acum două zile.

Se pare că de data asta Pistolarul s-a împuşcat singur. Dar nu în picior, ci direct în gît.


Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

5 thoughts on “pistolarul s-a împuşcat singur

    • doctorultau

      @virtualkid: cancer de stadiu 4 înseamnă cancer în fază terminală (adică metastaze la distanță); ce face el acum (chimioterapie plus radioterapie) are drept scop reducerea tumorii primare (de la nivelul gîtului) pentru a o aduce la stadiu operator (adică să poată fi extirpată); chiar dacă doctorii vor reuşi să-i scoată în întregime tumora primară (lucru dificil datorită numeroaselor formațiuni anatomice vitale care se intersectează la acest nivel), metastazele vor rămîne neatinse iar boala va continua să evolueze, din păcate pentru el; eu speculez acum, e adevărat, însă e un scenariu foarte probabil, cel puțin dacă ceea ce a declarat el este în întregime adevărat.