răbdare şi tutun 2


Şi oleacă de bere. Mă rog, dacă 12 sticle de bere pe zi înseamnă oleacă.

Doamnelor şi domnilor!

Din China ne parvine, prin grija profesioniştilor de la ziarul Libertatea, cel mai nou tratament pentru cancer. Tratament de medicină tradițională, 100% natural. Păi nu e tutunul o plantă? Iar berea, nu e făcută ea doar din apă, orz şi hamei?

Tian Mei a luptat cu cancerul (un cancer dublu, de col şi de rect) şi a fost învinsă. Pînă cînd femeia a decis să îl ignore şi a început să fumeze şi să bea bere fără nici o restricție. Iar în fața acestui dezmăț, descumpănit, cancerul s-a retras, spre uimirea medicilor oncologi care o îngrijeau.

Ziarul Libertatea nu ne dă nici o sursă pentru această ştire, însă faptul că povestea este plasată în China, țara cea mai populată din lume, face ca legile statistice să acționeze în favoarea lor. Probabil că putem găsi, între 600 de milioane de femei, o profesoară de muzică de 38 de ani pe nume Tian Mei. Care a avut simultan cancer de col şi cancer de rect şi care a reuşit să se vindece. În ciuda faptului că a fumat şi a băut cu nemiluita.

Floare de tutun (sursa: www.wikipedia.org)

Floare de hamei (sursa: www.wikipedia.org)

Ne mai lasă ziarul cu o dilemă: nu ne e clar dacă Tian Mei s-a vindecat pentru că a băut tutun sau pentru că s-a afumat cu bere. Dar ca orice femeie, se pare că iubeşte nespus florile. Iar cu ajutorul a două flori a învins două cancere.

În orice caz eu unul mă aştept ca în curînd să primim din nou veşti despre ea.

Nu sînt sigur dacă pentru cancer de plămîni sau pentru cancer de ficat.


Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2 thoughts on “răbdare şi tutun